Altındağ Belediyesi iş arayanlara Kariyer Destek Merkezi ile yardımcı oluyor

İş arayan insanlar hayatlarını devam ettirmek için bir çok yere başvuruyor. Altındağ Belediyesi de bu konuda ilçedeki vatandaşlarına Kariyer Destek Merkezi ile kısa yoldan iş sahibi olma fırsatı sağlıyor.

Altındağ Belediyesi iş arayanlara Kariyer Destek Merkezi ile yardımcı oluyor

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşayan vatandaşlar ile sahibi olduğu yerdeki işletmelerde personel açığı bulunan işverenler için hizmet veren Altınköprü Kariyer Destek merkezi çalışmalarını sürdürüyor.

Altındağ Belediyesi iş verenler ile iş arayanları buluşturduğu Altınköprü Kariyer Destek Merkezinin görevinden bahsetti. Belediyeden yapılan paylaşımda "Altındağ Belediyesi “Altınköprü Kariyer Destek Merkezi”mize gelerek iş başvurusunda bulunan Altındağlı vatandaşlarımızı en doğru ve en hızlı şekilde işveren firmalarla buluşturuyoruz" denildi.

Altındağ Belediyesi iş arayanlara Kariyer Destek Merkezi ile yardımcı oluyor

YENİ İSTİHDAM FIRSATI

Altındağ Belediyesi ilçelerinde yaşayan ve iş arayan vatandaşların arayışını sonlandırmak için iş verenler ile arasında bağlantı kurmasını sağlıyor. İnsanların iş sahibi olmasını amaçlayan Altınköprü Kariyer Destek Merkezi başvuru almaya devam ediyor.

İş arayışında olanların maddi ve manevi olarak rahatlaması adına Altındağ Belediyesinden başvuru yapmak için detaylı bilgi alınabiliyor. Altındağ Belediyesi de iş arayanları bu hizmetten yararlanmaya davet ediyor.

İŞSİZLİĞİ ÖNLEME HAMLELERİ

Türkiye'nin en önemli problemlerinden olarak görülen istihdam sorununu çözmek adına yurt genelinde çalışmalar sürüyor. Altındağ Belediyesi de bu hizmeti ile ilçe sınırları içerisinde işsizliği en aşağıya çekmeyi amaçlıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER