Altındağ Belediyesi ilçedeki spor tesislerini baştan aşağı yeniledi

Ankara'nın Altındağ ilçesinde vatandaşların hizmetine sunulan tesislerde bir süre önce başlatılan yenileme çalışmaları sona erdi. Konu ile ilgili Altındağ Belediyesi bir bilgilendirme yaptı.

Altındağ Belediyesi ilçedeki spor tesislerini baştan aşağı yeniledi

Her yaştan vatandaşın ortak bir şekilde kullanması için Altındağ ilçesinde inşa edilen spor tesislerinde zaman içinde bazı sorunların ortaya çıkmasının ardından belediye yönetimi düğmeye basmıştı.

Altındağ Belediyesi ilçedeki spor tesislerini baştan aşağı yeniledi

Altındağ Belediyesine bağlı ekipler spor tesisleri ve halı sahalarda hummalı bir bakım süreci başlatmıştı. Yapılan çalışmalar ile söz konusu alanlarda yıpranan ve bakıma muhtaç olan alanlardaki tespit edilen eksikler giderildi.

Altındağ Belediyesi ilçedeki spor tesislerini baştan aşağı yeniledi - Resim : 2

"SPOR ALANLARININ BAKIMLI OLMASINA ÖZEN GÖSTERİYORUZ"

Tamamlanan yenileme ve bakım çalışmaları hakkında konuşan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki söz konusu yerlerin yoğun olarak kullanıldığına dikkat çekti. Başkan Tiryaki "İlçemizde bulunan spor tesisleri ve halı sahaları baştan aşağı yeniledik. Tesislerimiz Altındağlı gençlerimiz ve çocuklarımız tarafından sıklıkla kullanılıyor. Bu nedenle spor alanlarının ve halı sahaların bakımlı olmasına büyük özen gösteriyoruz. Spor alanlarını yenileyerek yavrularımız için daha güvenli hale getirdik" dedi.

Altındağ Belediyesi ilçedeki spor tesislerini baştan aşağı yeniledi - Resim : 3

SPORLA İLGİLENME TEMENNİSİ

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ilçe sakinlerinin sporla ilgilenmesini önemsediklerini vurguladı. Başkan Tiryaki Sözlerini sporla ilgilenen vatandaşlara Altındağ Belediyesi olarak destek olacaklarını ifade ederek noktaladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER