Altındağ Belediyesi ilçe kadınlarını tiyatro ile buluşturuyor

Altındağ'da yılın her dönemde vatandaşlar için sosyal ve kültürel faaliyetler düzenleniyor. Her yaştan insanın faydalanabildiği etkinliklere katılım günden güne artıyor.

Altındağ Belediyesi ilçe kadınlarını tiyatro ile buluşturuyor

Halkın kendi potansiyelini kullanabilmesi ve vaktini daha güzel değerlendirmesi adına belediye imkanları ile çalışmalar gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Vatandaşlardan da olumlu dönüş alınan program yenilerinin gelmesine ön ayak oluyor.

Altındağ Belediyesi ilçede bulunan farklı yaş gruplarına, onları bir araya getirebilecek sosyal aktivitelere katılma fırsatları sunmaya devam ediyor. Bu programlar içerisinde kadınlar için gerçekleştirilen programlarda adından söz ettiriyor. İlçe kadınlarının moral ve motivasyonunun üst düzeyde tutulması hedefiyle gerçekleştirilen programlar geride renkli görüntüler bırakıyor.

Altındağ Belediyesi ilçe kadınlarını tiyatro ile buluşturuyor

ALTINDAĞLI KADINLARA TİYATRO GÖSTERİSİ

Bu kapsamda Altındağ Belediyesi ilçe kadınları için yapılan son program hakkında bilgilendirme yaptı. Söz konusu bilgilendirmede ilçe kadınlarının eşleri ile birlikte tiyatro izlemeye götürüldüğü ifade edildi.

Belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda "Altındağlı kadınları yıl boyunca kültür ve sanatın en güzel örnekleriyle buluşturan Altındağ Belediyesi, tiyatro seferberliğini yeniden başlattı. Altındağlı kadınlar tiyatro ile buluştu. İlk olarak Altınpark ve Seyfi Demirsoy Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyeleri eşleri ile birlikte, “Eski Dünya Efsanesi” adlı oyunu izledi. Hafta sonuna kadar diğer merkezler de gruplar halinde tiyatroya götürülecek. 250 Altındağlı daha tiyatro izlemiş olacak." denildi.

Altındağ Belediyesi ilçe kadınlarını tiyatro ile buluşturuyor - Resim : 2

Etkinliğe katılan kadınlar eşleri ile birlikte keyifli bir an geçirme fırsatı buldu. Gösterinin ardından kadınlar oyuncuları tebrik edilirken, programı düzenleyenlere teşekkürlerini dile getirdi.

SONRAKİ HABER