Altındağ Belediyesi ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu

Altındağ Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi Altındağ ilçesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu.

Altındağ Belediyesi ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu

Yeni eğitim öğretim dönemi için hazırlıklar devam ederken Altındağ Belediyesinden öğrencilere kırtasiye desteği duyurusu geldi. Altındağ Belediyesi tarafından yapılan kırtasiye desteği ile ilgili detaylar da belli oldu.

Altındağ Belediyesi, 2024 - 2025 Eğitim Öğretim dönemi öncesi Altındağ’da ikamet eden ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi hediye etti. Altındağ'daki hediye seremonisine Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki ve Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Sacit Turanlı ortak oldu.

“ÇOCUKLARIMIZIN DAİMA YANINDA OLACAĞIZ”

Altındağ Belediyesinden ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteği geldi. Altındağ ilçesinde geleneğin bozulmadığını ifade eden Altındağ Belediyesi, bu yıl da Altındağlı çocuklara kırtasiye desteğinde bulundu. Altındağ Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi Altındağ’da ikamet eden ve ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde öğrenim gören öğrencilere okul çantası, beslenme çantası ve kırtasiye malzemeleri hediye etti.

Altındağ Belediyesi ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, kırtasiye malzemesi yardımının ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen öğrencilere yapıldığı belirtildi. Başkan Tiryaki, “Altındağ’da ikamet eden ve ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelerimizin okula giden çocuklarına okul çantası, beslenme çantası ve kırtasiye malzemesi desteği verdik. Çocuklarımızın sevincine ortak olduk.'' ifadelerine yer verirken ''Onların yüzündeki tebessüm her şeye değer… Yavrularımız yeter ki başarılı olsunlar. Bizler çocuklarımıza her türlü desteği sağlamaya hazırız. Sosyal belediyecilik anlayışımızla Altındağ’da ihtiyaç sahibi olan tüm vatandaşlarımıza yardım eli uzatmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Başkan Tiryaki, yeni eğitim ve öğretim yılında öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

SONRAKİ HABER