Altındağ Belediyesi hizmete sundu! Bu tesis resmen ücretsiz kullanılıyor

Altındağ Belediyesi, ilçede ikamet eden vatandaşların rahat bir şekilde taziyelerini ya da toplantılarını gerçekleştirebilmeleri için Mahalle Konaklarını hizmete açtı. Altındağlılara sunulan ücretsiz hizmet yoğun ilgi görüyor.

Altındağ Belediyesi hizmete sundu! Bu tesis resmen ücretsiz kullanılıyor

Altındağ Belediyesi hizmete sundu! Bu tesis resmen ücretsiz kullanılıyor - Ankara'daki ilçe belediye çeşitli hizmetlerini sürdürüyor. İlçelere yatırım yapılmaya devam ederken özellikle bazı hizmetler vatandaşın takdirini topluyor. Altındağ Belediyesi'nin ilçede bulunan vatandaşların rahat ve ücretsiz bir şekilde taziyelerini ya da toplantılarını gerçekleştirebilmeleri için ​hizmete açtığı, Karapürçek ve Başpınar Mahalle Konakları vatandaşlardan ilgi görüyor.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

mahalle-konak-hizmet-3.jpg

ALTINDAĞ MAHALLE KONAKLARINDA TÜM HİZMETLER ÜCRETSİZ

Mahalle konakları Altındağlıların hizmetinde iken ücretsiz olması da ayrıca tercih sebebi oluyor. Altındağ ilçesinin her noktasında eksikleri gidermek ve ihtiyaçları karşılamak için çalıştıklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Balcı, "Mahalle konakları, Altındağlı vatandaşlarımız için çok önemli bir ihtiyaçtı. Altındağlı vatandaşlarımızın toplantı, taziye gibi etkinliklerini gerçekleştirmek için nezih, temiz ve düzenli ortamlara ihtiyaçları vardı.

mahalle-konak-hizmet-1.jpg

Bu tesisler sayesinde hemşehrilerimiz hiçbir ücret ödemeden, rahatlıkla taziyelerini gerçekleştirebilme imkanı buldu" ifadelerine yer verdi. Karapürçek ve Başpınar Mahalle Konaklarında vatandaşlar ücret ödemeden taziyelerini gerçekleştirirken hizmet oldukça faydalı bulunuyor.

mahalle-konak-hizmet-4.jpg

500 VE 600 KİŞİ AĞIRLANABİLİYOR

Karapürçek Mahalle Konağı 500 kişi kapasiteye sahipken, Başpınar Mahalle Konağı ise 600 kişi kapasitesi ile Altındağlıları ağırlıyor.

mahalle-konak-hizmet-6.jpg

Vatandaşlar bu tesislerden kız isteme, mevlit, taziye gibi toplantıları için ücretsiz olarak hizmet alabiliyor. Mahalle Konaklarını belirli tarihlerde kullanmak için ise belediye ile iletişime geçilmesi gerekiyor.

ekran-goruntusu-2023-08-16-095053.png

Haberankara.com

SONRAKİ HABER