Altındağ Belediyesi Halk Sağlığı Haftası kapsamında program düzenledi

Altındağ Belediyesi, Halk Sağlığı Haftası nedeniyle

Altındağ Belediyesi Halk Sağlığı Haftası kapsamında program düzenledi

Altındağ’da sağlık dolu program… Altındağ Belediyesi, Halk Sağlığı Haftası nedeniyle bir program düzenledi. Altındağ Belediyesi ile Ankara İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle, Gültepe Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda diyetisyen ve hemşireler tarafından üyelere sağlık taraması yapıldı.

Sağlık hizmeti Altındağlı kadınların ayağına gelirken Altındağlı kadınlara sağlık taraması yapıldı. Kan şekeri ve vücut kitle indeksi ölçümü yapan sağlık çalışanları, vatandaşlara gerekli önerilerde bulundu. Ayrıca, vatandaşlara tedavi ve egzersizler hakkında bilgiler de verildi.

''ALTINDAĞ’DA SAĞLIK HİZMETLERİNİ GELİŞTİRMEK VE YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ''

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, belediye olarak Ankara İl Sağlık Müdürlüğümüz iş birliğiyle Halk Sağlığı Haftası nedeniyle bir program düzenlediklerini ifade etti.

Altındağ Belediyesi Halk Sağlığı Haftası kapsamında program düzenledi

Altındağ’da sağlık hizmetlerini geliştirmek ve yaygınlaştırmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Başkan Tiryaki, ''Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerimizde spor ve egzersiz için alanlar da mevcut. Merkezlere üye olan kadınlar, tüm bu imkanlardan da ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar” dedi.

Altındağ Belediyesi Halk Sağlığı Haftası kapsamında program düzenledi - Resim : 2

Başkan Tiryaki, düzenlenen sağlık seminerleri ve ücretsiz sağlık taramalarıyla halk sağlığını korumak ve halkı sağlık konularında bilinçlendirme çalışmalarının devam edeceğini ifade etti. Yapılan sağlık taraması ve bilgilendirmelere ilgi gösteren Altındağlı kadınlar, Altındağ Belediyesi ve Başkan Tiryaki’ye teşekkürlerini iletti.

SONRAKİ HABER