Altındağ Belediyesi gençlik merkezleri sosyal aktivitelere devam ediyor

Ankara'nın Altındağ ilçesinde gençlerin kişisel ve sosyal becerilerini geliştirmesi adına açılan gençlik merkezlerine ilgi sürüyor. Yaz aylarını faydalı bir şekilde değerlendiriyor.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezleri sosyal aktivitelere devam ediyor

Altındağ Belediyesi tarafından ilçe genelinde açılan çok sayıda gençlik merkezi, farklı yaş gruplarına yönelik öğretici programlarını sürdürüyor. Gençlik Merkezi bünyesinde şehirdeki önemli yerleri gezen, seminerlere katılan, spor eğitimi alan gençler ücretsiz bir şekilde birbirinden özel derslerden yararlanıyor.

GENÇLER KENDİLERİNİ GELİŞTİRİYOR

Hayatlarının en özel dönemini faydalı bilgiler alarak değerlendirmek isteyen gençler, eğlenceli anlarda geçiriyor. Altındağ Belediyesi gençlik merkezleri ile ilgili yaptığı son paylaşımda bu durumu gözler önüne serdi.

Feridun Çelik Nuri Pakdil Gençlik Merkezi üyelerinin spor yarışması yaparken çekilmiş görüntülerini paylaşan Altındağ Belediyesi "Altındağlı gençlerimiz hem aktif, hem sportif" diyerek yapılan çalışmaların faaliyetine dikkat çekti.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezleri sosyal aktivitelere devam ediyor

"KAZANAN DOSTLUK OLDU"

Yapılan paylaşımda "Feridun Çelik Nuri Pakdil Gençlik Merkezi üyeleri, merkez bahçesine kurdukları parkurlarda hem yarıştı, hem de eğlendi. Kazanan her zamanki gibi dostluk oldu" diyerek yarışmanın saygı ve sevgi duygularını pekiştirdiğine vurgu yaptı.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşayan gençler belediyeden gerekli bilgileri alarak kendilerine en yakın gençlik merkezine müraacat edebiliyor. Gençler kurs ve programlar ile kendilerine olumlu bilgiler ekliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER