Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezi Kurslarına kayıtlar başlıyor

Ankara'da yıl boyu devam eden kurslar içerikleri gençlerin de ilgisini çekiyor. Bu konuda Altındağ Belediyesi de verdiği kurslar ile binlerce gencin olumlu yönde etkilenmesini sağlıyor.

Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezi Kurslarına kayıtlar başlıyor

Ankara'daki gençlerin hayatlarının en güzel dönemlerinde faydalı bilgilerle desteklenmesine devam ediliyor. Bu konuda 18 gençlik merkezi ile bu zamana kadar on binlerce genci spor, el sanatları, yabancı dil gibi konularda eğiten Altındağ Belediyesi yeni dönem duyurusu yaptı.

KAYITLAR 2 HAFTA BOYUNCA SÜRECEK

Altındağ Belediyesi "Gençler bu duyuru sizin için" diyerek yeni dönem kayıtlarının hangi tarihler aralığında alınacağını açıkladı. Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuru afişinde "Farklı branşlarda kursların yer aldığı "Gençlik Merkezleri'mize Ücretsiz olarak başvuru yapabilirsiniz" denildi.

Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezi Kurslarına kayıtlar başlıyor

Altındağ Belediyesi, kayıtların 16 Eylül Pazartesi günü başlayacağını açıkladı. Boş zamanlarını bu gençlik merkezlerinde verilen kurslardan eğitim alarak geçirmek isteyen gençler 1 Ekim'e kadar istediği gençlik merkezine giderek kayıt yaptırabilecek.

GENÇLİK MERKEZLERİNDE SOSYAL AKTİVİTELERE DE KATILIM SAĞLANABİLİYOR

Kişisel ve sosyal gelişimlerini kurslardaki verilen eğitim ile güçlendiren gençler çeşitli gezi ve etkinliklere de katılıyor. Yapılan geziler ile Ankara'nın tarihi ve kültürel yerleri görülüyor. Ayrıca alanında uzman kişiler Gençlik Merkezinde farklı başlıklarda gençlere bilgilerini aktarıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER