Altındağ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde dönem sonu etkinliği düzenlendi

Toplumun her kesiminden vatandaşları eşit bir kesimde sosyal hayatın içinde tutmak için Altındağ'da adımlar atılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda belediye tarafından açılan Engelsiz Yaşam Merkezinde sık sık etkinlikler düzenleniyor.

Altındağ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde dönem sonu etkinliği düzenlendi

Altındağ Belediyesi tarafından engelli bireylerin yaşadıklarının onları geri plana atamayacağını göstermek adına Engelsiz Yaşam Merkezi açılmıştı. Bu hizmet yerinde özel gereksinimli vatandaşlara kurslar ve eğitimler veriliyor.

Dönemler boyunca eğitim alan vatandaşlarda aldıkları eğitimleri katkı sağladıkları sergiler ile gözler önüne seriyor. Bu kapsamda yaz eğitim dönemi sonuna gelinmesinden dolayı Altındağ Karapürçek Engelsiz Yaşam Merkezinde bir program gerçekleştirildi.

"ALTINDAĞLILARA HİZMET ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Yapılan dönem sonu etkinliğine Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki başta olmak üzere çok sayıda isim katıldı. Özel bireyler hazırladıkları gösterileri Başkan Tiryaki, davetliler ve aileleri için sergiledi.

Hazırlanan programı ilgiyle takip eden Başkan Tiryaki ise engelli bireyler için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki "Yavrularımızı tebrik ediyorum, hepinize teşekkür ederim. Sağ olun, var olun. Merkezimizde, bu güzel programda emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum. Altındağ’da tüm engelleri birlikte aşmak için yeni projelerimizle Altındağlılara hizmet etmeyi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Kurslarda eğitim alan bireylerde kendilerine böyle bir imkan tanınmasından dolayı Altındağ Belediyesine teşekkür etti. Yıl sonu gösterisi geride güzel anılar bırakarak sona erdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER