Altındağ Belediyesi Eğitim Aile Sağlığı Merkezi açılış tarihini duyurdu

Altındağ Belediyesi eğitim ve sağlık hizmetlerini tek çatı altında topladığını açıklayarak Eğitim Aile Sağlığı Merkezi'nin açılış tarihini duyurdu.

Altındağ Belediyesi Eğitim Aile Sağlığı Merkezi açılış tarihini duyurdu

Eğitim ve sağlık hizmetleri alanında büyük bir yeniliğe imza atmaya hazırlanan Altındağ Belediyesi, Hacettepe Üniversitesi ile işbirliğine gitme kararı almıştı. Bu kapsamda hayata geçirilen Eğitim Aile Sağlığı Merkezi için beklenen açılış tarihi duyuruldu. Söz konusu proje kapsamında eğitim ve sağlık hizmetleri tek çatı altında toplanmış olacak.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ EĞİTİM VE SAĞLIK HİZMETLERİNİ TEK ÇATI ALTINDA TOPLADI!

Altındağ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Eğitim ve sağlık hizmeti tek çatı altında… Yıldıztepe Mahallesi Celal Esat Arseven Caddesi’nde bulunan Aile Sağlığı Merkezimiz, Hacettepe Üniversitesi işbirliğiyle, bundan böyle “Eğitim Aile Sağlığı Merkezi” olarak hizmet vermeye devam edecek. #Yıldıztepe Mahallemize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerine yer verilerek açılış tarihi ve saati duyuruldu.

Altındağ Belediyesi Eğitim Aile Sağlığı Merkezi açılış tarihini duyurdu

Altındağ Belediyesi tarafından hizmete açılacak olan Eğitim Aile Sağlığı Merkezi için tören 27 Ağustos 2024 Salı günü saat 10:00'da gerçekleşecek. Saat 10:00 itibari ile Altındağlı vatandaşlar hizmete girecek yeni merkez üzerinden hem eğitim hem de sağlık hizmeti desteği alabilecek. Türkiye'nin ve Ankara'nın en köklü üniversiteleri arasında yer alan Hacettepe Üniversitesi ile Altındağ Belediyesi işbirliği ile hizmete girecek olan merkez sayesinde eğitim ve sağlık hizmetleri tek bir çatı altında toplanmış olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER