Altındağ Belediyesi duyurdu! Ulucanlar Cezaevi Müzesi ücretsiz ziyaret edilebilecek

Altındağ Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam ederken pek çok yeni duyuruyla da vatandaşları bilgilendiriyor. Ulucanlar Cezaevi Müzesinin ücretsiz ziyaret edilebileceğini duyuran Altındağ Belediyesi ücretsiz ziyaretin geçerlilik süresini de paylaştı.

Altındağ Belediyesi duyurdu! Ulucanlar Cezaevi Müzesi ücretsiz ziyaret edilebilecek

Haberankara.com Özel Haber - Uluslararası Müzeler Günü, her yıl 18 Mayıs tarihinde müzelerin toplumdaki işlevi ve önemi konusunda farkındalık yaratmak amacıyla kutlanıyor. Uluslararası bir gün olan Müzeler Günü, Türkiye'de 1982 yılında kutlanmaya başladı. Müzeler haftası kapsamında Altındağ Belediyesinden de önemli bir açıklama geldi.

Altındağ Belediyesi, Müzeler Haftası kapsamında ücretsiz ziyaret açıklamasında bulundu. Altındağ Belediyesinin resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yapılan açıklamada Ulucanlar Cezaevi Müzesinin ücretsiz ziyaret edilebileceği duyuruldu.

ULUCANLAR CEZAEVİ MÜZESİ ÜCRETSİZ ZİYARET EDİLEBİLECEK

Müzeler Haftası kapsamında Ulucanlar Cezaevi Müzesinin ücretsiz ziyarete açılacağını duyuran Altındağ Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ‘’Müzeler Haftası kapsamında Ulucanlar Cezaevi Müzemizi 18 Mayıs Cumartesi günü ücretsiz ziyaret edebilirsiniz.'' ifadelerine yer verdi.

Altındağ Belediyesi duyurdu! Ulucanlar Cezaevi Müzesi ücretsiz ziyaret edilebilecek

Bu çerçevede Müzeler Haftası kapsamında bir takvimde paylaşan Altındağ Belediyesi;

‘’18 - 19 Mayıs tarihlerinde Mahmut Esat Güven, Ulucanlar Cezaevi’nde kaleme aldığı, cezaevi anılarından oluşan “Tutsak Anılar” kitabını imzalayacak.

18 Mayıs Cumartesi günü saat 14 00’de “Uçurtmayı Vurmasınlar” filmi gösterimi gerçekleştirilecek.

Ulucanlar Cezaevi’nde geçmişte kullanılan ziyaretçi görüş kartları, ilk defa bu özel hafta kapsamında ziyaretçilerin görüşüne açılacak.

Tüm hemşehrilerimizi Ulucanlar Cezaevi Müzesi’ni ziyaret etmeye davet ediyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

Altındağ Belediyesi duyurdu! Ulucanlar Cezaevi Müzesi ücretsiz ziyaret edilebilecek - Resim : 2

18 Mayıs Cumartesi günü Ulucanlar Cezaevi Müzesini ücretsiz ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER