Altındağ Belediyesi detaylı temizlik çalışmalarına devam ediyor

İlçe sokaklarının daima temiz ve bakımlı kalması adına faaliyetlerine devam eden Altındağ Belediyesi gidilen ilçeleri hassas bir şekilde temizliyor. Bakımdan geçen mahallelerde insanların rahat bir şekilde sosyal hayatlarına devam etmesi sağlanıyor.

Altındağ Belediyesi detaylı temizlik çalışmalarına devam ediyor

Altındağ Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden, yapılan son temizlik çalışmasına dair bilgiler verdi. Vatandaşların faaliyetlerden haberdar olması adına yapılan paylaşımda ekiplerin Baraj mahallesinde detaylı bir temizlik yaptığından bahsedildi.

"BARAJ MAHALLEMİZ PIRIL PIRIL OLDU"

Söz konusu paylaşımda "Her yerdeyiz. Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerimiz bu hafta sonu Baraj mahallesinde detaylı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Baraj mahallemiz pırıl pırıl oldu" denildi.

Altındağ Belediyesine bağlı çalışan ekipler kaldırımlardaki tozu ve çöpleri temizleyerek insanların daha temiz yollarda yürümesini hedefledi. Gerçekleştirilen yıkama çalışması ile yollardaki kirler giderilirken, ilaçlama faaliyetleri ile zararlı haşerelere karşı baraj mahallesi sakinlerinin korunması hedeflendi.

Altındağ Belediyesi detaylı temizlik çalışmalarına devam ediyor

TEMİZLİK TEKRARLANARAK DEVAM ETTİRİLİYOR

İnsan sayısının fazla olması yapılan temizliğin kısa sürede tekrarlanma zorunluluğunu beraberinde getiriyor. Bu nedenle Altındağ Belediyesi, bünyesindeki personeller ile birlikte sorumlu olduğu bölgelerde rutin olarak görevini yapıyor. Vatandaşlarda gittikleri ve yaşadıkları yerin temiz kalmasını önemsiyor.

Altındağlı vatandaşlarında ekiplere yardımcı olması adına daha duyarlı ve sorumluluk sahibi olması isteniyor. Çevreyi kirletmemek ve çöpleri çöp kutusuna atmak bu sorumluluklar arasında yer alıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER