Altındağ Belediyesi büyükelçi eşlerine Sıfır Atık Okulunu gezdirdi

Ankara'nın Altındağ ilçesinde geçtiğimiz yıllarda Türkiye'de bir ilk olarak açılan Sıfır Atık Okulu çalışmalarına devam ediyor. Yeni nesillere çevre dostu olmanın bilincinin aşılandığı merkez çeşitli zamanlarda yerli ve yabancı misafirlerini ağırlıyor.

Altındağ Belediyesi büyükelçi eşlerine Sıfır Atık Okulunu gezdirdi

Çevre dostu bir anlayışla hayata devam etmek, sıfır atık ve geri dönüşüm konularının önemli olduğu konusunda farkındalık oluşturmak gibi konularda önemli hizmetlerde bulunan Altındağ Belediyesi Sıfır Atık Okulu ziyaretçiler aracılığı ile de tanıtılıyor.

Yapılan hizmetlerin geniş kitlelere duyulması ve başka çalışmalara da öncü olabilme ihtimalinden dolayı yapılan ziyaretler önem taşıyor. Altındağ Belediyesi de devlet ya da özel kurum temsilcilerini ağırladığı Sıfır Atık Okulunda, yapılan çalışmalara dair detaylı bilgiler veriyor.

Altındağ Belediyesi büyükelçi eşlerine Sıfır Atık Okulunu gezdirdi

YAPILAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER ALDILAR

Altındağ Belediyesi, Sıfır Atık Okulunun Ankara'daki bazı ülkelerin büyükelçilerinin eşleri tarafından ziyaret edildiğini açıkladı. Belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "İtalya, Lübnan, İsviçre, Venezuela, Suudi Arabistan, Mısır, Kosova, Estonya, Kanada, Bangladeş gibi birbirinden farklı ülkelerin Ankara büyükelçilerinin kıymetli eşlerini "Altındağ Belediyesi Sıfır Atık Okulumuzda misafir ettik" denildi.

Altındağ Belediyesi büyükelçi eşlerine Sıfır Atık Okulunu gezdirdi - Resim : 2

Ülkeler arası temsilcilik görevi gören büyükelçilerin eşleri yaptıkları gezide Sıfır Atık Okulunun çalışmaları ve edindiği amaç konusunda önemli bilgiler aldılar. Altındağ Belediyesi de "Merkezimizi inceleyen ve uygulamalar hakkında bilgi alan büyükelçi eşleri, Sıfır Atık Okulumuzu ve farklı türdeki atıklardan yapılan sanatsal çalışmaları çok beğendi" diyerek ziyaretçilerin memnun olduğu konuya dikkat çekti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER