Altındağ Belediyesi bozulmuş spor alanlarını yenilemeye devam ediyor

İnsanların rahat bir şekilde spor yapmalarını önemseyen Altındağ Belediyesi yönetimi ilçede spor alanlarını elden geçiriyor. Yenilenen ve daha kullanışlı hale gelen alanlar yeniden vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Altındağ Belediyesi bozulmuş spor alanlarını yenilemeye devam ediyor

Kamuya açık spor alanları her yaştan vatandaşın sık sık tercih ettiği yerler olarak biliniyor. Eğlence ya da sağlık amaçlı bu alanları tercih eden Altındağlı vatandaşlar ücret ödemeden spor yapabilme fırsatını sağlıyor.

"İÇİNİZDEKİ SPOR SEVGİSİ BİTMESİN"

İlçe genelinde inşa edilen bu spor tesisleri zaman içinde hava koşulları ve kullanım yoğunluğu gibi etkenlerden dolayı bakıma muhtaç hale geliyor. Bu doğrultuda Altındağ Belediyesi spor alanlarını yeniliyor.

Altındağ Belediyesi bozulmuş spor alanlarını yenilemeye devam ediyor

Beşikkaya, Gülpınar, Yıldıztepe ve Alemdağ Spor tesislerinde bakım çalışmaları yapan Altındağ Belediyesi " Sevgili gençler, içinizdeki spor sevgisi hiç bitmesin" dedi. Belediyeden konu ile ilgili yapılan paylaşımda "Altındağ Belediyesi olarak, siz daha iyi koşullarda spor yapın diye, deforme olmuş halı sahalarımızı, sağlığı ve güvenliği tehdit eden spor alanlarımızı yeniledik, pırıl pırıl yaptık. Haydi şimdi spora" denilerek insanlara çağrıda bulunuldu.

SPOR YAPMAK TAVSİYE EDİLİYOR

Spor yapmak ve bunu düzenli olarak gerçekleştirmek insanlar için büyük önem taşıyor. Konu ile ilgili olarak uzmanlarda bu doğrultuda tavsiyelerde bulunuyor. Altındağ Belediyesi de ilçenin spora ilgisinin artması için adımlarına devam edeceğini belirtiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER