Altındağ Belediyesi Atık Yönetimi konusunda seminer verdi

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, görevli belediye personellerinin daha donanımlı ve bilgili olması için başlatılan Salı sohbetleri devam ediyor. Her hafta önemli bir konuya değinilen sohbetlerde bu hafta atık yönetimi ve geri dönüşüm başlığı ele alındı.

Altındağ Belediyesi Atık Yönetimi konusunda seminer verdi

Altındağ Belediyesi bir süredir personellerini seminerler ile eğitiyor. Salı sohbetleri adı verilen bu haftalık seminerde alanında uzman kişiler o haftanın konusunu çeşitli yönleriyle anlatıyor.

Son sohbette ise Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm konusundan bahsedildi. Dünyada önemi artmaya devam eden atıkların nasıl değerlendirilebileceği ve geri dönüşümün sağladığı avantajların neler olduğunun bahsedildiği seminere çok sayıda vatandaş katıldı. Personeller Altındağ Belediyesinin bu konular ile ilgili hangi hizmetlerde bulunduğunu da öğrenmiş oldu.

Altındağ Belediyesi Atık Yönetimi konusunda seminer verdi

"SIFIR ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULARINA ÖNEM VERİYORUZ"

Konu ile ilgili konuşan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki geçmiş dönemlerde en temiz ilçe unvanı alan bir yer olduklarını hatırlattı. Başkan Tiryaki "Şimdiki dönemimizde de başlattığımız temizlik seferberliği kapsamında, Altındağ’ı yeniden Ankara’nın en temiz ilçesi yapacağız. Temizlik konusunda olduğu kadar sıfır atık ve geri dönüşüm konularına da büyük önem veriyoruz" dedi.

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki ayrıca Sıfır Atık Eğitim Merkezine her okul ve kurumdan insanların gelip geri dönüşüm ve temizlik çalışmaları ile ilgili bilgi sahibi olabileceğini ifade etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER