Altındağ Belediyesi Altınköy Açık Hava Müzesi hafta sonu ziyaretçi akınına uğruyor

Altındağ Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda Altınköy Açık Hava Müzesi'nde yapılacak çalışmalar nedeniyle alanın ziyaretçi girişine kapanacağını duyurmuştu. Müzenin açılışı geçen günlerde yapılırken hafta sonu Ankaralıların ilgisini gören müzeyi Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de ziyaret etti

Altındağ Belediyesi Altınköy Açık Hava Müzesi hafta sonu ziyaretçi akınına uğruyor

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan ve özellikle çocuklu ailelerin rağbet ettiği Altınköy Açık Hava Müzesi geçtiğimiz haftalarda bir takım tadilat işleri nedeniyle ziyarete kapanmıştı. Altınköy Açık Hava Müzesinde yapılan çalışmaların sona erdiği ifade edilirken ziyarete yeniden açıldığı duyuruldu.

Özellikle çocuklu aileler tarafından hafta sonu yoğun ilgi gören Altınköy Açık Hava Müzesi, bu hafta da ziyaretçilerini bekliyor. Altınköy Açık Hava Müzesi, yeniden ziyarete açılması ile beraber ilk hafta sonunda 5 bin 817 kişi tarafından ziyaret edildi. Alanın bu haftada binlerce kişi tarafından ziyaret edileceği öngörülürken Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki de, Altınköy’ün ziyaretçileri ile zaman zaman bir araya geliyor.

ALTINKÖY AÇIK HAVA MÜZESİ’NE ZİYARETÇİ AKINI DEVAM EDİYOR

Ankara’da köy hayatını şehre taşıyan Altınköy Açık Hava Müzesi, müze vasfına kavuşturularak yeniden ziyarete açıldı. Ankaralı vatandaşlar, Altınköy’e rağbet göstermeye devam ederken Altınköy Açık Hava Müzesi’ni geçtiğimiz hafta sonu 5 bin 817 kişi ziyaret etti.

Altındağ Belediyesi Altınköy Açık Hava Müzesi hafta sonu ziyaretçi akınına uğruyor

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki müzenin açılış haftasında ziyaretçilerle bir araya gelirken vatandaşlarla bir süre sohbet etmişti. Başkan Tiryaki, Altınköy’de el emeği göz nuru eserler üreten sanatçıları da ziyaret etti.

Altındağ Belediyesi Altınköy Açık Hava Müzesi hafta sonu ziyaretçi akınına uğruyor - Resim : 2

Altınköy’ün açıldığı günden bu yana büyük ilgi ve beğeni gördüğünü belirten Başkan Tiryaki, “Altınköy Açık Hava Müzesi’ni bir süredir devam eden bakım onarım ve tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeniden ziyarete açtık.'' değerlendirmesinde bulundu. ''Altınköy’ü Ankaramıza kazandırarak ne kadar doğru bir iş yaptığımızı çok daha iyi anlıyoruz” diyen Başkan Tiryaki, “Altınköy, Ankara’ya değer katıyor” ifadelerine yer verdi. Bu çerçevede alanın Türkiye’nin ilk açık hava köy müzesi olma özelliğini taşıdığını da yineledi.

SONRAKİ HABER