Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den Zabıta memurlarına ziyaret

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Zabıta Haftası kapsamında zabıta memurlarını ziyaret etti. Altındağ Belediyesinde görev yapan zabıta personeliyle bir araya gelen Başkan Tiryaki, zabıta memurlarını tebrik etti.

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den Zabıta memurlarına ziyaret

Zabıta Teşkilatının kuruluş yıl dönümü, her yıl 1 - 7 Eylül tarihleri arasında ‘Zabıta Haftası’ olarak kutlanıyor. Hafta kapsamında pek çok etkinliğe imza atılıyor. Zabıta Haftası ülkemizin dört bir yanında çeşitli etkinlikler kutlanıyor. Ankara'da devam eden etkinlikler kapsamında Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki de zabıta memurlarını ziyaret etti.

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Zabıta Haftası kapsamında Altındağ Belediyesinde görev yapan zabıta personeline yönelik bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Tiryaki, zabıta personelinin Zabıta Haftası’nı kutladı.

BAŞKAN TİRYAKİ’DEN ZABITALARA ZİYARET

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Tiryaki, zabıta personeliyle bir araya geldi. 1 - 7 Eylül Zabıta Haftası kapsamında Karapürçek Mahallesi’nde bulunan Zabıta noktasını ziyaret etti. Başkan Tiryaki, zabıta personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederken zabıta çalışanlarının, ilçedeki huzur ve güvenliğin sembolü olduğunu ifade etti.

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den Zabıta memurlarına ziyaret

Başkan Tiryaki, “Zabıta teşkilatının kuruluşunun 198’inci yılı olması sebebiyle, belediyemizde görev yapan zabıta personellerimizle bir araya geldik, sohbet ettik.” ifadelerini kullandı. Başkan Tiryaki, ilçedeki huzur ve güvenliğin sağlanmasında emeği olan zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı kutladı.

SONRAKİ HABER