Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den öğrencilere diş sağlığı seti

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki görev süresi içinde öğrenci ve okullara yönelik çeşitli zaman diliminde ziyaretler gerçekleştiriyor. Başkan Tiryaki ziyaretinde öğrencilere anlamlı hediyeler veriyor.

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den öğrencilere diş sağlığı seti

Altındağ ilçesinde yaşayan öğrenciler ile belediye başkanlarını bir araya getiren buluşmalara yenileri eklenmeye devam ediyor. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki okullara giderek öğrencilerin hal ve hatırlarını sorarken eğitmenlerle de sohbetler gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin son durağı Mehmet Memişoğulları İlkokulu oldu.

"ÇOCUKLARIMIZ DAHA GÜZEL GÜLSÜN DİYE"

Okul bahçesinde ve sınıflarda Başkan Tiryaki ve öğrencilerin sohbetlerinde renkli anlar yaşandı. Sabah saatlerinde gerçekleşen ziyarette Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki öğrencilere "Diş Fırçası ve Diş Macunu" hediye seti verdi.

Öğrencilere desteklerinin devam edeceğini ifade eden Başkan Veysel Tiryaki "Çocuklarımız daha güzel gülsün diye, yanlarında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den öğrencilere diş sağlığı seti

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERLE SOHBETLER EDİLDİ

İlçelerini yöneten isimle konuşma fırsatı yakalayan eğitmenler ve öğrencilerde beklentilerini ilk ağızdan yetkili isme aktarma fırsatı buldu. Yapılan ziyaretin ardından Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki beraberindeki isimlerle birlikte okuldan ayrıldı.

Belediye Başkanı Tiryaki bir çok defa eğitim ve öğrencileri önemsediğini ifade eden ifadelerde bulunmuştu. Bu kapsamda önümüzdeki günlerde benzer ziyaretlerin yaşanması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER