Yaşadıkları sağlık sorunlarından dolayı farklı bir şekilde hayatlarına devam etmek zorunda kalan özel eğitimli bireylere yönelik destekler sürüyor. Devlet ve özel kurumlar tarafından açılan okullar ve hazırlanan programlar ile bireylerin gelecek yıllarda daha donanımlı olarak yaşantısını sürdürmesi amaçlanıyor.
"YÜZLERİ GÜLDÜREBİLİYORSAK NE MUTLU BİZE"
Engelli vatandaşlara yönelik bir çok program ve tesis hizmetinde bulunan Altındağ Belediyesi yönetiminden özel gereksinimli bireylere bir ziyaret daha geldi. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ilçede bulunan özel bir engelli okuluna gitti.
Burada öğrenciler ve eğitmenleri ile yakından ilgilenen Başkan Tiryaki öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür etti. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "Altındağ'daki tüm engelleri ortadan kaldırmak için ailelerimiz ve öğretmenlerimiz ile sürekli iletişim halindeyiz. Hep birlikte, el ele, omuz omuza engelsiz bir Altındağ inşa etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yüzleri güldürebiliyorsak ne mutlu bize" diyerek çalışmaya devam mesajı verdi.
Ziyaret edilen okulda madalya kazanan özel gereksinimli bir sporcu da vardı. Başkan Tiryaki'nin özel gereksinimli sporcu ile sohbeti renkli anlar yaşanmasına neden oldu.
Değerli HaberAnkara.com okurları,
HaberAnkara.com ekibi olarak Türkiye'de ve dünyada yaşanan, haber değeri taşıyan gelişmeleri sizlere en hızlı, tarafsız ve kapsamlı şekilde sunmak için çalışıyoruz. Bu süreçte sunduğumuz haberlerle ilgili eleştiri, görüş ve yorumlarınız bizim için çok değerli. Ancak, karşılıklı saygı ve hukuka uygunluk çerçevesinde, daha sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturmak adına yorum platformumuzda uyguladığımız bazı kurallarımız bulunmaktadır.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (diğer okurlara yönelik olanlar da dahil) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık içermesi durumunda, yorum editörlerimiz bu yorumları onaylamayacak ve silecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar arasında aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemleri de yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur, bu nedenle bu tür yorumlar da HaberAnkara.com sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu kanıtlanamayan iddia, itham ve karalama içeren, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmaz ve silinir. Aynı şekilde, bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmaz ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Diğer web sitelerinden alınan bağlantılar HaberAnkara.com yorum alanında paylaşılamaz.
HaberAnkara.com yorum alanında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan kullanıcıya aittir, HaberAnkara.com bu sorumluluğu üstlenmez.
HaberAnkara.com'de yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yer alan Kullanım Koşulları'nı ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Kurallarımıza uygun şekilde saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun yorumlarınız için teşekkür ederiz.