Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki Özel gereksinimli öğrenciler ile buluştu

Özel gereksinimli bireylerin topluma kazandırılması ve onların eğitim süreçlerini tamamlaması adına çalışmalar devam ediyor. Altındağ Belediyesi de özel gereksinimli bireylerin kendileri için önemli olduğunu vurgulamak adına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki Özel gereksinimli öğrenciler ile buluştu

Yaşadıkları sağlık sorunlarından dolayı farklı bir şekilde hayatlarına devam etmek zorunda kalan özel eğitimli bireylere yönelik destekler sürüyor. Devlet ve özel kurumlar tarafından açılan okullar ve hazırlanan programlar ile bireylerin gelecek yıllarda daha donanımlı olarak yaşantısını sürdürmesi amaçlanıyor.

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki Özel gereksinimli öğrenciler ile buluştu

"YÜZLERİ GÜLDÜREBİLİYORSAK NE MUTLU BİZE"

Engelli vatandaşlara yönelik bir çok program ve tesis hizmetinde bulunan Altındağ Belediyesi yönetiminden özel gereksinimli bireylere bir ziyaret daha geldi. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ilçede bulunan özel bir engelli okuluna gitti.

Burada öğrenciler ve eğitmenleri ile yakından ilgilenen Başkan Tiryaki öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür etti. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "Altındağ'daki tüm engelleri ortadan kaldırmak için ailelerimiz ve öğretmenlerimiz ile sürekli iletişim halindeyiz. Hep birlikte, el ele, omuz omuza engelsiz bir Altındağ inşa etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yüzleri güldürebiliyorsak ne mutlu bize" diyerek çalışmaya devam mesajı verdi.

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki Özel gereksinimli öğrenciler ile buluştu - Resim : 2

Ziyaret edilen okulda madalya kazanan özel gereksinimli bir sporcu da vardı. Başkan Tiryaki'nin özel gereksinimli sporcu ile sohbeti renkli anlar yaşanmasına neden oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER