Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki öğrencilerin ilk gün heyecanına ortak oldu

Yurt genelinde ilk ve ortaöğretim düzeyinde eğitim bugün itibariyle başladı. Yeniden arkadaş ve öğretmenlerine kavuşan öğrencileri aileleri ve yetkililer yalnız bırakmadı.

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki öğrencilerin heyecanına ortak oldu

Yeni haftanın ilk günü aynı zamanda 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının başlangıcı olması nedeniyle aynı bir yoğunlukta yaşandı. 20 milyona yakın öğrenci ve 1 milyondan fazla öğretmen yeni dönemin ilk ders zili için okullarda toplandı.

Altındağ ilçesinde de diğer ilçe ve şehirlerde olduğu gibi okul heyecanı yaşandı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'de Halim Şaşmaz İlkokuluna giderek öğrencilerin yeni dönem mutluluğuna ortak oldu.

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki öğrencilerin ilk gün heyecanına ortak oldu

BAŞKAN TİRYAKİ'DEN ÖĞRENCİLERE TAM DESTEK

İlk ders saatinde öğretmen ve öğrencilerle yan yana olduklarını ifade eden Başkan Tiryaki "Geçen hafta okullarımızın bahçelerini temizledik, yavrularımız için pırıl pırıl hale getirdik. Bugün de heyecanlarına ortak olduk. Çocuklarımızı mutlu gördük, daha da mutlu olduk. Ne yapıyorsak Altındağlı çocuklarımızın daha güzel bir geleceğe kavuşması için yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Tiryaki sözlerinin devamında ilçelerinde eğitim gören öğrenciler için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki beraberindeki isimler ile beraber açılış zilini çaldı. Ardından sınıfları gezen ve öğrenciler ile sohbet eden Başkan Tiryaki öğretmenlere de kolaylıklar dileyip okuldan ayrıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER