Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki Kıbrıs Gazisi Çolak'ı makamında ağırladı

Her yıl olduğu gibi bu yılda 19 Eylül Gaziler Gününde yurt genelinde bir çok etkinlik gerçekleştirildi. Bağımsızlığı korumak uğrunda canını hiçe sayarak mücadele eden gazilerin onurlandırıldığı adreslerden birisi de Altındağ Belediyesi oldu.

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki Kıbrıs Gazisi Çolak'ı makamında ağırladı

Türk milleti için çok özel bir anlam ifade eden Gaziler maddi ve manevi anlamda desteklenmeye devam ediliyor. Ek olarak Mustafa Kemal Atatürk'e Gazilik ünvanının verildiği 19 Eylül'ün yıl dönümü her sene Gaziler günü olarak kutlanıyor.

Altındağ Belediyesi de bu özel gün münasebetiyle önemli bir ismi misafir etti. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ilçelerinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Reşat Çolak'ı ağırladı. 1974 yılında Kıbrıs Türklerini yaşadıkları zulümden kurtarmak için düzenlenen Barış Harekatında yer Astsubay olarak yer alan Çolak'ın ziyareti renkli anlara sahne oldu.

"REŞAT BABAYI MİSAFİR ETTİK"

Başkan Veysel Tiryaki "Altındağ Aydınlıkevler'de ikamet eden Kıbrıs Barış Harekatı gazisi emekli astsubay Reşat Çolak, kendi deyimiyle Reşat babayı belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyareti için Reşat Babaya teşekkür ediyor, kahraman gazilerimize bir kez daha sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kıbrıs Gazisi Çolak'ta kendisine gösterilen teveccühten dolayı Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye teşekkürde bulundu. Başkan Tiryaki'de kendilerinin o dönem gösterdiği fedakarane mücadeleden dolayı kendileri ile gurur duyduklarını ifade etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER