Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki Filistin'e Destek Kermesinin açılışını yaptı

AK Parti Altındağ İlçe Başkanlığı ve İlçe Kadın Kollarının organizasyonu ile Hamamönü meydanında Filistin'e Destek Kermesi düzenlendi. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'de kermesin açılışını yaptı.

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki Filistin'e Destek Kermesinin açılışını yaptı

Altındağ Hamamönü meydanında AK Parti Altındağ İlçe Başkanlığı ve İlçe Kadın Kolları’nın tarafından Batı Şeria'da İsrail güçleri tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi anısına Başkent Ankara’da bulunan Gazzeli kadın ve çocukların yararına kermes düzenlendi. Kermesin açılışını Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki yaptı.

Altındağ’dan Gazze’ye sevgi köprüsü kurulduğu ifade edilirken Hamamönü meydanında, Filistin'den Türkiye'ye getirilen savaş mağduru kadınlar ve çocuklar yararına düzenlenen kermese Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki ve Saadet Tiryaki’nin yanı sıra AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik, AK Parti Altındağ İlçe Kadın Kolları Başkanı Demet Akçadağ ve teşkilat üyeleri, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım, Altındağ Belediyesi başkan yardımcıları, savaş mağduru Gazzeli kadınlar ve çocuklar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ALTINDAĞ’DA GÖKYÜZÜNE BARIŞ GÜVERCİNLERİ BIRAKILDI

Açılışa katılan Gazzeli kadın ve çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Tiryaki “İnsan haklarının yok sayıldığı her türlü zulmün karşısındayız. Rabbim Filistinli kardeşlerimizin haklı davasında yanında olsun, bu zulüm bir an önce son bulsun inşallah." değerlendirmesinde bulundu.

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki Filistin'e Destek Kermesinin açılışını yaptıAltındağ Belediye Başkanı Tiryaki Filistin'e Destek Kermesinin açılışını yaptı - Resim : 2

Kermes kapsamında, Filistin'de barış ve sevginin sağlanması duası ile barışın ve özgürlüğün sembolü olan beyaz güvercinler bırakıldı. “Filistin'e Mektup Var” isimli anı köşesinde ise Filistin'e gönderilmek üzere duygu ve düşünceler kağıda yazıldı. Ankaralı kadınların, geliri Filistinli mağdurlara bağışlanmak üzere ürettiği el emeği ürünler de kermes alanında satışa çıkarıldı. Savaşın son bulması dilekleri ile kermes gezildi.

SONRAKİ HABER