Altındağ Belediye Başkanı Balcı'dan öğretmenlere ziyaret!

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Öğretmenler Günü’nde Altındağ'da görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyarete ilişkin detayları paylaşan Altındağ Belediyesi'nden önemli açıklamalara yer verildi.

Altındağ Belediye Başkanı Balcı'dan öğretmenlere ziyaret!

Ankara'nın ilçe belediyelerinin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Özel günleri es geçmeyen belediyeler arasında yer alan Altındağ Belediyesi de 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Öğretmenler Günü’nde Altındağ'da görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik ve Meclis üyeleri ile Altındağ’da görev yapan öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Başkan Balcı öğretmenleri unutmadı.

altindag-ogretmenler-gunu-7.jpeg

BAŞKAN BALCI ALTINDAĞLI ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

Altındağ Belediye Başkanı Balcı, “Başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimize ise Allah’tan rahmet diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.

altindag-ogretmenler-gunu-2.jpeg

Öğretmenlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Balcı, "Öğretmenlerimiz başımızın tacı… Onlar evlatlarımızı, geleceğimizi emanet ettiğimiz eğitim neferleri… Bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduk.

altindag-ogretmenler-gunu-1.jpeg

Altındağ Belediyesi olarak daima yanlarındayız, yanlarında olmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi. Altındağ ilçesinde görev yapan öğretmenler ise kutlama programı nedeniyle Başkan Balcı ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER