Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'ya nasıl ulaşırım? Asım Balcı'ya ulaşmanın yolları nelerdir?

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşayan birçok vatandaş 'Belediye Başkanı Asım Balcı'ya nasıl ulaşırım' sorusuna cevap arıyor. Peki ama Asım Balcı'ya ulaşmanın yolları nelerdir?

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'ya nasıl ulaşırım? Asım Balcı'ya ulaşmanın yolları nelerdir?

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşayan birçok vatandaş gerek istek gerek ise şikayetlerini aktarmak için Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ile iletişime geçmenin yollarını arıyor. Bunun ile birlikte birçok vatandaş 'Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'ya nasıl ulaşırım?' sorusuna da yanıt aramaya devam ediyor. Peki ama Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'ya nasıl ulaşılır? Ulaşmak için neler yapılmalıdır?

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Altındağ'da yaşayan vatandaşlar, öneri, istek, dilek ve şikayet gibi konuları iletebilmek için Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'ya ulaşmak istiyor. Ayrıca Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'ya ulaşmak sanıldığı kadar zor değil..

ASIM BALCI'YA NASIL ULAŞIRIM?

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşayan vatandaşlar isteklerinin ve önerilerinizi Belediye Başkanı Asım Balcı'ya iletmek için öncelikle Altındağ Belediyesi'nin resmi internet sitesine giriş yapmalısınız.

altindag.png

Bunun ardında ise iletişim bölümünden aşağıda bulunan iletişim adresleri üzerinden gerek istek gerek ise şikayetlerinizi iletebilir, mail üzerinden ise Belediye Başkanı Ası Balcı'ya mesajınızı gönderebilirsiniz.

SONRAKİ HABER