AK Parti Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi!

Bugün Ankaralı vatandaşların yoğun katılımı ile birlikte AK Parti Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Bu açılışa Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ve Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki de katılım sağladı.

AK Parti Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi!

AK Parti Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı bugün Altındağlı vatandaşların yoğun katılımı ile miting havasında tamamlandı. Gerçekleştirilen bu açılışa Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ve Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki de katılım sağlarken, açılış etkinliğinde adaylardan bir biri ardına müjdeler ile vatandaşlara seslenildi.

TİRYAKİ DUYURDU: ET YARDIMI 2 BİN 500 TL'YE YÜKSELTİLECEK!

Altındağ'da gerçekleştirilen bu merkez açılışına AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara milletvekilleri Kurtcan Çelebi, Orhan Yeğin ve Murat Alparslan ile AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik ve Cumhur İttifakı Ortağı MHP Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş da katılım sağlarken, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok tarafından vatandaşlara verilecek olan et yardımının 2 bin 500 liraya, emeklilere verilen yardımın ise 5 bin TL olacağından bahsederek dar gelirli vatandaşlar için belediyecilik anlayışı içerisinde çalışmaların sürdürüleceğinden bahsedildi.

AK Parti Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi!

Dost belediyecilik anlayışı ile Altındağ'a hizmet vereceklerini belirten AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, “Köyde doğmuş büyümüş, devletimin bana sunduğu imkanlar ile okumuş, meslek sahibi olmuş sizlerden biri olarak, sizlerin bir kardeşi olarak tüm hayatım boyunca tek gayem ülkeme, milletime, devletime güzel hizmet etmek oldu. Biz bunca yıldır sözlerimizle değil, eserlerimizle konuştuk. Bundan sonra da öyle olacak inşallah. Biz bundan 20 yıl önce Altındağ’da gelecekten umudunu kesmiş insanlara yeniden hayal kurdurduk. Hayallerinin de gerçeğe dönüştüğünü gösterdik. Şimdi kaldığımız yerden devam diyoruz." dedi.

TOPLU ULAŞIM SORUNUNA DA DEĞİNİLDİ!

Yaptığı açıklamalarda verilecek olan desteklerin yanı sıra toplu ulaşım sorunun da çözümleri için çalışmaların yapılacağından bahseden Tiryaki, "Sayın Turgut Altınok ile görüştük. Altındağ’ın toplu ulaşım konusundaki problemlerini çok hızla çözeceğiz inşallah. Kentsel dönüşüm bekleyen birkaç mahallemiz var, oralarda da çalışmalara hızla başlayacağız inşallah. Gençlere yönelik projelerimiz olacak. İstihdam oluşturacak projeleri hayata geçireceğiz. Dar gelirli ailelerimizle, emeklilerimizle, engellilerimiz ve aileleri ile yakından ilgileneceğiz. Kısacası dost belediyecilik uygulamalarımızla Altındağlıların en yokun dostu olmaya geliyoruz” şeklinde ifadelere yer verildi.

AK Parti Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi! - Resim : 2

Açıklamalarına son olarak 20 yıldır ailesi ile Altındağ’da oturduğunu belirterek tamamlayan Tiryaki, “Geçen 5 yılda farklı görevlerde bulundum. Üstelik evime hiç de yakın olmayan semtlerde her gün işe gittim, geldim Ama Altındağ'dan taşınmayı hiç düşünmedim. Sizlerle kurduğum gönül bağını ben hiç unutmadım. Ailemle birlikte 20 yıldır burada oturuyorum. Çünkü Altındağ benim evim, Altındağ benim yuvam oldu. Sizler de benim ailem oldunuz. Şimdi hayalleri olan, hedefleri olan, heyecanı olan YENİ BİR ALTINDAĞ, DAHA GÜZEL BİR ALTINDAĞ için yeniden yollara düştük.” şeklinde ifadelere yer verildi.

SONRAKİ HABER