AK Parti Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Engelli vatandaşlara özel projesini anlattı

Altındağ ilçesinin seçimi kazanması muhtemel isimleri arasında yer alan Veysel Tiryaki projelerini detaylı bir şekilde ilçe ve Ankara ile paylaşmayı sürdürüyor. Daha öncesine çocuk ve yaşlılar özel projesini anlatan Tiryaki engelli bireyler içinde proje geliştirdiklerini ifade etti.

AK Parti Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Engelli vatandaşlara özel projesini anlattı

Veysel Tiryaki sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Engelliler Yaşam Merkezi adı verilen bir proje hazırladıklarını duyurdu. Söz konusu projenin bir yaşam merkezi alanı olduğu bildirildi.

ALTINDAĞ'DA ENGELLİLER İÇİN PROJE

Bu hafta sonu gerçekleşecek olan seçimlerde Altındağ Belediye Başkanı adayı olarak yarışacak Veysel Tiryaki 15 yıl boyunca görev yaptığı ilçeye yeniden belediye başkanı olarak gelme hedefi ile hareket ediyor. İlçenin farklı kesimlerinden vatandaşlara onlara özel projeler hazırladıklarını ifade eden ve bu projeleri vatandaşlar ile duyuran Tiryaki son olarak Engelli Yaşam Merkezi'nin detaylarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Tiryaki yaptığı paylaşım ile Engelli Yaşam Merkezi'nin 95 m2 üzerine yapılacağını ve içerisinde bir çok farklı faaliyet alanı olacağını ifade etti. Veysel Tiryaki “Engelliler Yaşam Merkezi, engelli bireylere yönelik olarak örgün eğitim, mesleki eğitim ve sanat eğitimi vermek üzere planlanan gelişmiş ülke standartlarında bir eğitim tesisidir” dedi.

ENGELLİLERİN İSTİHDAMINA YARDIMCI OLUNMASI HEDEFLENİYOR

Tesisin kurulma amacını da belirten Veysel Tiryaki “Bu tesiste verilecek eğitimlerin nihai hedefi engelli bireyleri iş ve meslek sahibi yapmak ve onların engelsiz bir hayat sürmesine katkı sağlamak” ifadelerini kullandı. Özellikle engelli bireyler ve ailelerinin dikkatini çeken projenin gerçekleşebilmesi Veysel Tiryaki'nin seçimi kazanmasına bağlı.

Bir haftadan az bir zaman kalan seçimler için artık nefesler tutuldu. Söz konusu seçim son dönemin sonucu en çok merak edilen ve en çok gündem olan seçim süreçlerinden birisi olarak görülüyor.

SONRAKİ HABER