AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki iş arayanlar için İstihdam Ofisi kuracaklarını açıkladı

Ankara'da dahil olmak üzere ülkenin en önemli sorunlarından olan işsizlik ile ilgili Veysel Tiryaki hazırladıkları projeden bahsetti. AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Tiryaki seçimi kazanması halinde ilçede iş arayanları ve iş verenleri bir araya getirecek İstihdam Ofisi adlı bir birim kuracaklarını duyurdu.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki iş arayanlar için İstihdam Ofisi kuracaklarını açıkladı

Sadece 16 gün kalan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde adaylar, belediye başkanlığı görevine talip oldukları yerler için hazırladıkları projeleri birer birer açıklıyor.

VEYSEL TİRYAKİ YENİ PROJESİNİ PAYLAŞTI

Ankara'nın Altındağ ilçesinde de seçimin favori isimleri arasında gösterilen Veysel Tiryaki, hazırladığı projeleri ilçe sakinleri olmak üzere tüm vatandaşlar ile detaylarıyla birlikte paylaşıyor. AK Parti ve Cumhur İttifakı tarafından 3 dönem Belediye Başkanlığı yaptığı yere bir kez daha aday gösterilen Tiryaki sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir projesini daha açıkladı.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki iş arayanlar için İstihdam Ofisi kuracaklarını açıkladı

Tiryaki ilçedeki işsizlik sorununu çözmek amacıyla Altındağ İstihdam Ofisi kuracaklarını bilgisini paylaştı. Konu ile ilgili Veysel Tiryaki “Altındağ için yeni dönemde planladığımız önemli projelerimizden biri de istihdama dönük. Kuracağımız İstihdam Ofisi ile iş arayanlara dost elimizi uzatacağız. Bölgemizde iş arayanlarla, eleman arayanlar arasında köprü olacağız. Firmaların aradığı özelliklere göre iş arayan Altındağlılara, mesleki kurslar vererek daha nitelikli ve donanımlı hale gelmelerini sağlayacağız” diyerek gerçekleştirmeyi planladığı projenin detaylarını ifade etti.

BİR ÇOK ALANDA MESLEK EDİNDİRME KURSLARI

Söz konusu projede ilçede iş ve işçi arayanlara yardımcı olunacağı ifade edilirken, vatandaşlara dijital pazarlamadan yabancı dil eğitimine, Mobilya'dan CNC Operatörlüğüne kadar bir çok alanda meslek edindirme kursları verileceği öğrenildi. Bakan Tiryaki'nin bu ve diğer projeleri 31 Mart seçimlerinde kazanması takdirde gerçekleşebilecek.

SONRAKİ HABER