AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki ilçedeki okul müdürleri ile bir araya geldi

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Altındağ ilçesi için yeniden belediye başkanı olmak adına yarışan Veysel Tiryaki seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tiryaki son olarak ilçedeki eğitimciler ile buluştu.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki ilçedeki okul müdürleri ile bir araya geldi

3 dönem aralıksız sürdürdüğü Altındağ Belediye Başkanlığı görevinden bir dönem uzak kalan Veysel Tiryaki yeniden bu göreve gelmesi için aday olmuştu. AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın Altındağ Belediye Başkanı olan Veysel Tiryaki adaylığının ilan edildiği günden beri ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki ilçedeki okul müdürleri ile bir araya geldi

TİRYAKİ MÜDÜRLER İLE BİR ARAYA GELDİ

İlçenin her kesiminden insanla bir araya gelmek için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Veysel Tiryaki son olarak Altındağ'da faaliyet gösteren okulların müdürleri ile bir araya geldi. Müdürlerin kendisinden isteklerini dinleyen ve onlara projelerinden bahseden Veysel Tiryaki'nin toplantısına Cumhur İttifakı'nın ilçe genelindeki yetkili isimleri de katıldı. Yapılan buluşma ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Veysel Tiryaki “Toplantıda kıymetli eğitimcilerimizle görüştük. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın kaliteli eğitim alabilmesi için üzerimize düşen ne varsa, hep birlikte hayata geçireceğiz” notunu düştü.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki ilçedeki okul müdürleri ile bir araya geldi - Resim : 2

ALTINDAĞ SEÇİM SONUÇLARI MERAKLA BEKLENİYOR

Veysel Tiryaki ilçede katıldığı son yerel seçim olan 2014 yılındaki seçimlerde yüzde 63,6 oy almıştı. 2019 yılında partisinin Altındağ ilçesinde aday göstermeyi tercih etmediği Tiryaki son olarak Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevinde bulunmuştu. Bu seçimlerde de kazanması en muhtemel isimler arasında gösterilen Tiryaki'nin nasıl bir sonuç alacağı merak ediliyor.

SONRAKİ HABER