AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki Altındağ Çocuk Projesinin detaylarını açıkladı

Altındağ için belediye başkan adayı olan ve bu kapsamda projelerini vatandaşlar ile paylaşan Veysel Tiryaki yeni bir paylaşımda bulundu. Tiryaki seçim vaatleri arasında yer alan Altındağ Çocuk Projesinin ne olduğundan bahsetti.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki Altındağ Çocuk Projesinin detaylarını açıkladı

Altındağ ilçesinde 5 yıllık bir aranın ardından belediye başkanı olarak yeniden yönetime gelmek isteyen Veysel Tiryaki çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti tarafından geçtiğimiz aylarda aday gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarını hızlandıran Veysel Tiryaki bir yandan vatandaşlar ile bir araya gelirken bir diğer yandan da projelerini açıklıyor.

VEYSEL TİRYAKİ'DEN ALTINDAĞ ÇOCUK ŞEHRİ PROJESİ

Her yaştan insana odaklı projeler geliştirdiklerini ifade eden Veysel Tiryaki geçtiğimiz günlerde yaşlılar için İleri Yaş Yaşam Merkezi projesini duyurmuştu. Bu sefer çocuklar için hayata geçirmek istedikleri Altındağ Çocuk Şehri projesini paylaşan Veysel Tiryaki, projenin ne olduğunu açıkladı.

Altındağ Çocuk Şehri Projesi ile ilçedeki çocukların geleceğe hazırlanma sürecinde onlara yardımcı olacak atölyelerin içinde yer alacağı bir alan inşa edeceklerini ifade eden Veysel Tiryaki çocuk dostu belediyecilik anlayışı ile görev yapacaklarına işaret etti.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki Altındağ Çocuk Projesinin detaylarını açıkladı

Veysel Tiryaki sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda “Çocuk şehri; çocuklarımızın hayallerindeki meslekleri deneyimleyebileceği, minik şeflerin yiyecek hazırlayacağı, astronotların uzaya çıkacağı, arkeologların kazı yapacağı, itfaiyecilerin yangınlara müdahale edeceği, mimarların yapı inşa edeceği, çocuklar için özel olarak tasarlanmış eğitim odaklı bir merkez olarak planlandı” ifadelerini kullandı.

PROJELER PAYLAŞILMAYA DEVAM EDİLİYOR

AK Parti Altındağ Belediye Başkanı Adayı olarak 31 Mart seçimlerinde vatandaşlardan oy bekleyen Veysel Tiryaki projelerini paylaşmaya devam ediyor. Tiryaki projelerini detaylandırarak insanların daha fazla bilgi sahibi olmasına yardımcı oluyor.

SONRAKİ HABER