AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Tiryaki ve Bakan Yerlikaya vatandaşları ziyaret ettiler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Altındağ'da esnaflar ve vatandaşları ziyaretlerde bulundu. Bir araya geldiği kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Bakan Yerlikaya'ya Veysel Tiryaki eşlik etti.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Tiryaki ve Bakan Yerlikaya vatandaşları ziyaret ettiler

Ankara'nın en eski yerleşim yerlerinden olan Altındağ 31 Mart'a hazırlanıyor. Yarım milyona yakın nüfusu ve şehrin merkezinde olmasından dolayı bir çok önemli kurum ve kuruluşu sınırları içerisinde barındıran Altındağ'da Ak Parti ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki 5 yıllık aranın ardından yeniden Belediye Başkanı olmak için vatandaşların oylarına talip olmuştu.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Tiryaki ve Bakan Yerlikaya vatandaşları ziyaret ettiler

BAKAN YERLİKAYA ALTINDAĞ'DA

İlçenin farklı sektörlerden iş insanları ve ikamet edenleri ile bir araya gelen Tiryaki'ye önemli bir isim daha eşlik etti. Son dönemde yurt içi ve yurt dışı pek çok azılı suçluyu ve suç örgütünün çökertilmesi ile adından söz ettiren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Altındağ'ı ziyaret etti. Burada Altındağlı esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen ve Ak Parti Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezinde bulunan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan ve onlarla sohbet eden Bakan Yerlikaya, Veysel Tiryaki'ye seçim döneminde başarılar diledi.

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Tiryaki ve Bakan Yerlikaya vatandaşları ziyaret ettiler - Resim : 2

VEYSEL TİRYAKİ ADAYLIK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Altındağ ilçesini ziyareti ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Bakan Yerlikaya “Altındağ Seçim Koordinasyon Merkezinde Altındağlı kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladık, Altındağ Kadın Eğitim Kültür Merkezimizi ziyaret ettik. Büyük ve Güçlü Türkiye hedefiyle hep birlikte Altındağlı hemşehrilerimle birlikte çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki'de bir araya gelinen vatandaşlara planladıkları projelerden bahsetti ve kendilerinden talep edilenleri dinledi. Tiryaki ve beraberindeki isimler Altındağ ilçesinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

SONRAKİ HABER