ABB Başkanı Yavaş'tan Ulus esnafına ziyaret! Ulus Hali yenilenmeye devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, çeşitli ziyaretlerini sürdürüyor. Bugün Ulus'a giden ve esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Yavaş, Ulus Hali'ndeki çalışmaların da devam ettiğini bildirdi.

ABB Başkanı Yavaş'tan Ulus esnafına ziyaret! Ulus Hali yenilenmeye devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, saha çalışmalarına devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ulus esnafını ziyaret etti ve bölge halkının taleplerini dinledi.

ABB Başkanı Yavaş'ın ziyaretine ilişkin detaylar merak edilirken vatandaşların ilgisi ile karşılanan ABB Başkanı Yavaş, tek tek dükkanları gezerken, Ulus Hali’nde devam eden yenileme çalışmalarını da yerinde inceledi.

ABB BAŞKANI YAVAŞ'TAN ULUS ESNAFINA ZİYARET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Ulus esnafıyla bir araya gelen ABB Başkanı Yavaş, esnafın sorunlarını yerinde dinledi.

ABB Başkanı Yavaş'tan Ulus esnafına ziyaret! Ulus Hali yenilenmeye devam ediyor

Ulus esnafını ziyaret eden ABB Başkanı Yavaş, bölge halkının da ilgisi ile karşılanırken sokakları da dolaşmayı ihmal etmedi.

ABB BAŞKANI YAVAŞ SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİ

Bölge esnafını ziyaret ederek dükkânları tek tek gezen ABB Başkanı Yavaş, bölgede yaşayan vatandaşların da sorunlarını dinledi. Esnafın sıkıntılarını birinci ağızdan dinleyen ABB Başkanı Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulus Hali’nde devam eden yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

ABB Başkanı Yavaş'tan Ulus esnafına ziyaret! Ulus Hali yenilenmeye devam ediyor - Resim : 2

Ayrıca çalışmaların yakında biteceğini belirten ABB Başkanı Yavaş, Ulus Hali'nin daha modern olacağını da sözlerine ekledi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER