Akyurt

Akyurt Belediyesi sinek ve haşere ilaçlama çalışmalarına devam ediyor! Akyurt Belediyesi sinek ve haşere ilaçlama çalışmalarına devam ediyor! Yaz aylarında özellikle birçok bölgede sinek ve haşere çok sıklıkla görülüyor. Bunun ile birlikte Akyurt Belediyesi ise çalışmalarına devam ederek vatandaşı bu dertten kurtarıyor.
Akyurt Belediyesi'nden sertifikalı tohum desteği! Çiftçilerin yüzü güldü! Akyurt Belediyesi'nden sertifikalı tohum desteği! Çiftçilerin yüzü güldü! Akyurt Belediyesi, yaptığı çalışmalar ile adından çokça bahsettirmeyi başardı. Bunun ile birlikte Akyurt Belediyesi, çiftçilerin yüzünü güldürecek yeni bir projeye daha imza attı.
Akyurt Belediyesi'nin ilaçlama ekibi çalışmalarına devam ediyor! Akyurt Belediyesi'nin ilaçlama ekibi çalışmalarına devam ediyor! Akyurt Belediyesi sabahın erken saatlerinde ilaçlama çalışmalarına başladı. Bu defa Balıkhisar’da ilaçlama çalışması yaptı.
Akyurt Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı! Akyurt Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı! Yoğun mesai yürüten Akyurt Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı. Bunun ile birlikte bugün yapılan ilaçlama çalışmasını belediye sosyal medya hesabından paylaştı.
Ankara'da çalışan anne babalar kreş, bakıcı parasına gerek yok! Belediye harekete geçti tamamen ücretsiz Ankara'da çalışan anne babalar kreş, bakıcı parasına gerek yok! Belediye harekete geçti tamamen ücretsiz Peş peşe gelen zamlar nedeniyle evde çalışan sayısı ekonomik sebepler dolayısıyla ikiye çıkarken çalışan anne, babalar çocuklarını nereye bırakacakları konusunda çoğu zaman kararsızlık yaşamaya devam ediyor.
Ankara Akyurt Belediyesi yaz çalışmalarını devam ettiriyor! Akyurtlulara hem ilaçlama hizmeti hem kamelya sürprizi Ankara Akyurt Belediyesi yaz çalışmalarını devam ettiriyor! Akyurtlulara hem ilaçlama hizmeti hem kamelya sürprizi Akyurt Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapmış oldukları paylaşımla Akyurtlu vatandaşlara 2 yeni bilgilendirme iletildi.
Akyurt Belediyesi ekipleri mesaiye başladı! Caddeler basınçlı su ile temizlendi! Akyurt Belediyesi ekipleri mesaiye başladı! Caddeler basınçlı su ile temizlendi! Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Akyurt Belediyesi ekipleri, cadde ve sokakları temizledi. Caddelerde basınçlı su kullanıldı.
Akyurt'ta sosyal aktiviteler artıyor! Belediyeden Merkez Camii Çarşı ve Çevre Düzenlemesi! Akyurt'ta sosyal aktiviteler artıyor! Belediyeden Merkez Camii Çarşı ve Çevre Düzenlemesi! Akyurt Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bunun ile birlikte Akyurt Merkez Camii Çarşı ve Çevre Düzenlemesi inşaat çalışmaları sürüyor.
Ankara Akyurt'ta Anıl Araz konseri! Ankara Akyurt'ta Anıl Araz konseri! Ankara'nın Akyurt ilçesinde sevilen şarkıcı Anıl Araz sevilen parçalarını bu akşam ilçe sakinleri için seslendirecek.
Ankara'da jandarma ekipleri çiftçiler için sahaya indi! Ankara'da jandarma ekipleri çiftçiler için sahaya indi! Ankara'da jandarma ekipleri çiftçilerle bir araya geldi. Akyurt ilçesindeki çiftçilere trafik eğitimi verilirken bir de reflektör dağıtımı gerçekleştirildi.
Ankara'da Akyurt Belediyesinin tohum eleme tesisi hizmete açılıyor! Ankara'da Akyurt Belediyesinin tohum eleme tesisi hizmete açılıyor! Çiftçilere ve tarıma her daim destek veren projelerini hayata geçiren Akyurt Belediyesi, ilçede tohum eleme tesisini açıyor.