Akyurt

Akyurt'ta TBB LOCALİNTERNational genç liderler iz bıraktı! Akyurt'ta TBB LOCALİNTERNational genç liderler iz bıraktı! Türkiye Bankalar Birliği (TBB) tarafından düzenlenen LOCALİNTERNational Genç Liderler ve Beceriler Programı kapsamında, dünya çapında önemli pozisyonlara gelecek potansiyeldeki 21 genç lider, Akyurt'u ziyaret etti.
Akyurt'ta sanat ve müziğin buluştuğu Yaz Konserleri başlıyor! Akyurt'ta sanat ve müziğin buluştuğu Yaz Konserleri başlıyor! Akyurt Belediyesi, sıcak yaz günlerini unutulmaz anlara dönüştürecek Yaz Konserleri etkinlikleriyle sanat ve müzikseverleri buluşturuyor.
Akyurt'ta son yılan bükücü! Ankara’nın efsaneleri arasına girdi Akyurt'ta son yılan bükücü! Ankara’nın efsaneleri arasına girdi Akyurt'ta yaşayan Tuncay Sezer, yılanları yakalama konusundaki marifetleri nedeniyle, bölge halkı tarafından “Son yılan bükücü” ve “Yılanların efendisi” ismiyle biliniyor.
Ankara'da Akyurt'taki trafik kazasında 5 yaşındaki çocuk ağır yaralandı Ankara'da Akyurt'taki trafik kazasında 5 yaşındaki çocuk ağır yaralandı Başkent Ankara'da feci bir trafik kazası yaşandı. Ankara’nın Akyurt ilçesinde yoldan karşıya geçmeye çalışan 5 yaşındaki bir çocuğa otomobil çarptığı öğrenildi.
Ankara’da çöp kamyonu ile hafriyat kamyonu çarpıştı! 2 yaralı var Ankara’da çöp kamyonu ile hafriyat kamyonu çarpıştı! 2 yaralı var Ankara’nın Akyurt ilçesinde çöp kamyonu ile hafriyat kamyonunun çarpıştığı kazada 2 temizlik işçisinin yaralandığı öğrenildi.
Akyurt Belediye ekipleri mesaiye başladı! Okullarda bahçe temizliği! Akyurt Belediye ekipleri mesaiye başladı! Okullarda bahçe temizliği! Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Akyurt Belediye ekipleri çalışmalarına başladı. Okulların açılmasına az bir süre kala bahçe temizliği gerçekleştirdi.
Ankara'nın Akyurt ilçesinde Camiden Sahaya futbol turnuvası gerçekleşti Ankara'nın Akyurt ilçesinde Camiden Sahaya futbol turnuvası gerçekleşti Akyurt Belediyesi'nin Akyurt Müftülüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği 'Camiden Sahaya' futbol turnuvası tamamlandı.
Akyurt Belediyesi'nde atıl durumdaki evin yıkımı tamamlandı, bölge daha güvenli hale geldi! Akyurt Belediyesi'nde atıl durumdaki evin yıkımı tamamlandı, bölge daha güvenli hale geldi! Ankara'da Akyurt Belediyesi, ilçede Balıkhisar Mahallesi'nde bulunan ve kullanılmayan bir evin yıkımı için çalışma başlattı.
Akyurt Belediyesi'nden yaz aylarına özel haşere ilaçlama çalışmaları devam ediyor! Akyurt Belediyesi'nden yaz aylarına özel haşere ilaçlama çalışmaları devam ediyor! Ankara'da Akyurt Belediyesi, vatandaşların sağlığı ve konforunu ön planda tutarak sinek ve haşere sorunlarına karşı ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.
Akyurt Belediyesi, Tohum Eleme Tesisini Çiftçilerin Hizmetine Sunuyor! Akyurt Belediyesi, Tohum Eleme Tesisini Çiftçilerin Hizmetine Sunuyor! Ankara'da Akyurt Belediyesi, tarım sektörünün önemini ve çiftçilerin değerini göz önünde bulundurarak Tohum Eleme Tesisini çiftçilerin hizmetine sunuyor.
Akyurt Belediyesi, altyapı ve düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor! Akyurt Belediyesi, altyapı ve düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor! Ankara'da Akyurt Belediyesi, şehrin daha güvenli ve modern bir görünüme kavuşması için Yeşiltepe Mahallesi'nde bulunan Eğitim Sokak ve Ekin Sokak'ta kaldırım ve bordür çalışmalarında hızla ilerliyor.
Akyurt Belediyesi, Mert Nadir'i yaz konserleriyle ağırlıyor! Akyurt Belediyesi, Mert Nadir'i yaz konserleriyle ağırlıyor! Müzikseverlerin heyecanla beklediği yaz konserleri devam ediyor. Akyurt Belediyesi, ünlü sanatçı Mert Nadir'i yarın akşam Kültür Park'ta sahne alacak. Bu muhteşem etkinlikle müzik dolu bir gece yaşanacak.