Tatlı ve atıştırmalık seven Ankaralılar buraya! Çoğunuz ilk defa duyacaksınız

Tatlı ve atıştırmalık denince akla gelen en köklü ve sevilen markalardan biri olan Ülker, başkent Ankara'nın Akyurt ilçesinde bir Ülker Shop mağazası ile bölge sakinlerini ve ziyaretçilerini cezbediyor.

Tatlı ve atıştırmalık seven Ankaralılar buraya! Çoğunuz ilk defa duyacaksınız

Başkent Ankara'da Akyurt'ta yer alan Ülker Shop müşterilerine, tatlı ve atıştırmalık ihtiyaçlarını karşılamada öncü bir rol oynuyor. Ülker Shop, bu ürünlerin geniş yelpazesini sunarak çikolata, bisküvi, kek, kraker gibi her damak tadına uygun seçenekleriyle müşterilerine lezzet şöleni yaşatıyor. Öyle ki bu market sipariş göndermenin yanı sıra bölge sakinleri ve ziyaretçilerini kendisine çeken önemli bir satış politikasına sahip.

128539-0-ulker-shop.jpg

Yerel Ekonomiye Katkı Ve İlginç Satışlar

Ülker Shop Akyurt, sadece çeşitli lezzetleri sunmakla kalmıyor, aynı zamanda yerel ekonomiye de katkı sağlıyor. Mağaza işletme, temizlik, güvenlik gibi birçok alanda istihdam yaratırken, bölgedeki tedarikçilerle de işbirliği yaparak yerel ürünlerin tanıtımına ve satışına olanak sağlamaya devam ediyor.

Ülker Shop, market içerisinde yer alan ürünlerde, Ülker fabrikalarında üretilen fakat ürünlerin üzerinde kod etiketlerinin yanlış basılmasından dolayı bu ürünleri uygun ve kilo bazında fiyatlandırma ile satıyor. Bunu duyan çoğu tatlı ve atıştırmalık severler de Akyurt'a akın ediyorlar.

2017-06-22.jpg

Ülker Shop'a Nasıl Gidilir

Ankara Akyurt ilçesinde bulunan Ülker Shop'a aşağıda yer alan otobüs sefer hatlarıyla ulaşım sağlanabilir:

  • 442
  • 487
  • 487-3
  • 488-3

maxresdefault-1.jpg

Ankara Akyurt'ta bulunan bu Ülker Shop mağazası, tatlı ve atıştırmalık lezzetlerini sevenler için cazip bir alternatif sunuyor. Hem yerel ekonomiye katkı sağlama hem de Ülker lezzetlerini keşfetme fırsatını kaçırmayın.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER