Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, sanayicilerle bir araya geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kentteki çalışanlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Hem Ankara'ya hem de çalışanlara destek olmak üzere esnaf buluşmalarına devam eden başkan Yavaş, bu kez sanayicilerle bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, sanayicilerle bir araya geldi

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, sosyal ve şeffaf belediyecilik anlayışı ile hizmetlerini sürdürüyor. Kentteki çalışmalarına devam eden ABB, Başkan Yavaş'ın önderliğinde pek çok başarılı projeye imza atarken yatırımlarını da en iyi şekilde dürdürüyor. Ortak akıl ve katılımcı belediyecilik anlayışı doğrultusunda başkentlilerle buluşmaya devam eden ABB Başkanı Yavaş, Ankara Sanayi Odası (ASO) ile AKYURT Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (AKSİAD) ortaklaşa düzenlediği programa katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, Ankara Sanayi Odası ve Akyurt Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Akyurt Sanayici ve İş İnsanları İstişare Toplantısı’na katılarak sanayicilerin sorun ve taleplerini dinledi. Toplantıya Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, ASO Başkanı Seyit Ardıç, AKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karakaş, ABB bürokratları ve bölgedeki sanayiciler katıldı. ABB Başkanı Yavaş, toplantının ardından önemli değerlendirmelerde bulundu.

beh-7620.jpg

''BÜTÜN BÜYÜK ORGANİZE SANAYİLERE ASFALTTAN ALTYAPIYA KADAR KATKIDA BULUNUYORUZ''

Toplantıya katılan sanayicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve dile getirilen sorunları not alan ABB Başkanı Yavaş, “Ankara Sanayi Odasının yeni dönemde yapmaya başladığı toplantıların ikincisindeyiz ama biz her yıl bütçeyi hazırlarken veya asfalt mevsiminde organize sanayilere yazı yazarak kendi aciliyetlerini bize bildirmelerini istiyorduk çalışmalarımızı o yönde yapmak için. Bütün büyük organize sanayilere asfalttan altyapıya kadar katkıda bulunuyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

beh-4556.jpg

Bölgedeki hayata geçirilecek projeler hakkında da bilgi veren ABB Başkanı Yavaş, 5'nci teknoloji merkezini açtıklarının müjdesini verdi. Bununla beraber ''Teknoloji merkezlerinden sizin de yararlanmanızı istiyoruz. Oralardan firmalar ücretsiz yararlanıyor.

beh-7843.jpg

Teknoloji bölümünde okuyan gençler de orada çalışmalar yapıyor. Onlarla iş birliği yapmak suretiyle kendi ürettiğiniz malzemenin iş geliştirmesi konusunda onlardan çok büyük destek alabilirsiniz.'' diyen ABB Başkanı Yavaş, fuar alanının yapılması için çabalarının devam ettiğinin de altını çizdi.

beh-7926.jpg

''FUAR ALANI ÇALIŞMALARINDA BİR GÜN BİLE KAYBIMIZ YOK''

''Hukuki bir süreç yaşadık. Fuar alanı çalışmalarında bir gün bile kaybımız yok. Maalesef yasal süreç uzun sürdüğü için bu hale gelmiş oldu ama ben burada fuar alanı olması gerektiğine inananlardanım. İnşallah düzgün ulaşım da olursa buranın çok değerleneceğini ve sadece fuar olarak değil başka hizmetlerde de değerlendirilebileceğini düşünüyorum.” diyen ABB Başkanı Yavaş, “Bütün büyük organize sanayilere asfalttan altyapıya kadar katkıda bulunuyoruz” ifadeleri ile sözlerine son verirken ASO Başkanı Seyit Ardıç da ABB Başkanı Yavaş’ın her zaman yanlarında olduklarını belirterek teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER