Ankara Akyurt'ta epilepsi hastası genç boş arazide ölü bulundu!

Başkent Ankara'da çeşitli asayiş olayları meydana gelirken bu olaylar da basına yansımaya devam ediyor. Son olarak Ankara'nın Akyurt ilçesinde epilepsi hastası gencin boş arazide ölü bulunduğu bildirildi.

Ankara Akyurt'ta epilepsi hastası genç boş arazide ölü bulundu!

Başkent Ankara'da yaşanan asayiş olaylarına haberlerimizde yer vermeye devam ediyor. Ankara'da güvenlik güçlerinin huzuru ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmaları devam ederken çeşitli asayiş haberleri de gün içinde basına yansıyor.

Başkent Ankara'da yaşanan asayiş olaylarına her geçen gün bir yenisi eklenirken Akyurt ilçesinde şüpheli bir ölüm vakası yaşandığı bildirildi. Gelen son dakika bilgisine göre Ankara'nın Akyurt ilçesinde boş arazide bir erkek cesedi bulundu.

ANKARA'DA ŞÜPHELİ ÖLÜM

Edinilen bilgiye göre, Yeşiltepe Mahallesi Esnaf Sokak'ta öğlen saatlerinde yoldan geçen vatandaşlar, boş arazide bir şahsın hareketsiz yattığını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Ankara Akyurt'ta epilepsi hastası genç boş arazide ölü bulundu! - Resim : 2

22 YAŞLARINDAKİ GENÇ ÖLÜ BULUNDU

İhbar üzerine adrese gelen polis ve sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede 22 yaşlarındaki epilepsi hastası H. İ. A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılık incelemesinin ardından gencin cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi. Ekiplerin çalışmalarının da devam ettiği öğrenildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER