Akyurt Belediyesi sinek ve haşere ilaçlama çalışmalarına devam ediyor!

Yaz aylarında özellikle birçok bölgede sinek ve haşere çok sıklıkla görülüyor. Bunun ile birlikte Akyurt Belediyesi ise çalışmalarına devam ederek vatandaşı bu dertten kurtarıyor.

Akyurt Belediyesi sinek ve haşere ilaçlama çalışmalarına devam ediyor!

Akyurt Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bunun ile birlikte özellikle sinek ve haşere ilaçlama çalışmalarına sabah saatlerinde başlayan belediye çalışanları yeni bir bölgenin daha ilaçlamasını bitirdi.

Resmi sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Akyurt Belediyesi, Yağızoğlu ve Cücük Mahallesinde ilaçlama çalışmalarının son bulduğuna dair paylaşımda bulundu.

akyuer1.jpg

Ankaralılar burada buluşuyor! TIKLAYIN HABER ANKARA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP EDİN

Bunun ile birlikte iki bölgenin daha ilaçlama çalışmaları bitmiş oldu. Akyurt Belediye ekipleri ilaçlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

akyuer2.jpg

Birçok bölgede ilaçlama çalışması yapan Akyurt Belediyesi, şimdi ise yeni bölgeler belirleyerek sinek ve haşere ilaçlama çalışması için harekete geçecek. Özellikle yaz aylarında sinek ve haşeredan rahatsız olan vatandaşlar bu çalışmalarından dolayı belediyeye teşekkürlerini iletmeyi ihmal etmedi. İki bölgenin daha ilaçlama çalışması böylece son bulmuş oldu.

SONRAKİ HABER