Akyurt Belediyesi, Mert Nadir'i yaz konserleriyle ağırlıyor!

Müzikseverlerin heyecanla beklediği yaz konserleri devam ediyor. Akyurt Belediyesi, ünlü sanatçı Mert Nadir'i yarın akşam Kültür Park'ta sahne alacak. Bu muhteşem etkinlikle müzik dolu bir gece yaşanacak.

Akyurt Belediyesi, Mert Nadir'i yaz konserleriyle ağırlıyor!

Başkent Ankara'nın Akyurt ilçesinde, müzikseverlerin heyecanla beklediği yaz konserleri devam ediyor. Akyurt Belediyesi, ünlü sanatçı Mert Nadir'i yarın akşam Kültür Park'ta sahne alacak. Bu muhteşem etkinlikle müzik dolu bir gece yaşanacak.

zpark081jpge7a50c457845c254-1.jpg

Kültür Park Müzik Şölenine Hazır

Akyurt Belediyesi, Kültür Park'ta düzenlenecek olan yaz konserlerinin ikinci etabında ünlü sanatçı Mert Nadir'i ağırlıyor. Müzik dolu gecede sanatçının eşsiz sesiyle unutulmaz şarkıları dinleme fırsatı bulacaksınız.

Yarın akşam Kültür Park'ta gerçekleşecek olan Mert Nadir konseri, müzikseverlerin unutamayacağı bir geceye dönüşecek. Sanatçının en sevilen şarkılarıyla dolu bir repertuvarla sahne alacağı konserde, keyifli anlar yaşanacak.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

attachment-87003-0-98c795e8b35c1683f2f7cc605d3493c6-1688627429.jpg

Tüm Müzikseverleri Bekliyoruz

Akyurt Belediyesi, Mert Nadir'in eşsiz performansıyla dolu bir gece için tüm müzikseverleri Kültür Park'a davet ediyor. Unutulmaz bir müzik şöleni için yarın akşam saatlerini konser için ayırmayı unutmayın!

Akyurt Belediyesi resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Mert Nadir, yaz konserlerinde yarın akşam, Kültür Park’ta." ifadeleri ile halkına duyuruda bulundu.

Akyurt Belediyesi, yaz aylarını unutulmaz müzik akşamlarıyla renklendiriyor. Kültür Park'ta düzenlenen konserler, Akyurt halkına keyifli ve eğlenceli saatler yaşatıyor.

Akyurt Belediyesi, halkın kültürel etkinliklerle bir araya gelmesine olanak sağlamak için yaz konserleri düzenliyor. Mert Nadir konseri de bu kapsamda düzenlenen etkinliklerden biri olacak.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER