Akyurt Belediyesi, merdiven tadilatı ile halkın güvenliğini sağlıyor!

Ankara'nın Akyurt ilçesindeki Belediye İşhanı yanındaki merdivenin tadilatı tamamlandı. Belediye, halkın güvenliği ve rahatlığı için merdivenin korkuluk çalışmasını da tamamlayıp vatandaşların güvenle kullanabileceği bir alan oluşturdu.

Akyurt Belediyesi, merdiven tadilatı ile halkın güvenliğini sağlıyor!

Akyurt Belediyesi, kent yaşamını kolaylaştırmak ve halkın günlük hayatını rahatça sürdürebilmesi için belediye işhanı yanındaki merdivenin tadilatına öncelik verdi. Yıpranmış ve zarar görmüş merdivenler, modern ve güvenli bir şekilde yenilendi. Bu çalışmayla, halkın belediye işhanına erişimi daha güvenli ve kullanışlı hale getirildi.

f2-zl87xcaa4bew.jpg

Güvenlik Önlemi: Korkuluk Çalışması Tamamlandı

Akyurt Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, merdivenlerin tadilatı sırasında güvenlik önlemi olarak korkuluk çalışmasını da tamamlayacaklarını belirtti. Korkuluklar, merdivenlerin kenarlarına yerleştirilerek vatandaşların daha güvenli bir şekilde bu alanı kullanmalarını sağlayacak. Bu sayede, özellikle çocuklar ve yaşlılar gibi risk grubundaki vatandaşların günlük yaşamında daha rahat ve güvenli bir erişim imkanı sunulmuş olacak.

Akyurt Belediyesi, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla:

"Akyurt Belediye İşhanı yanındaki merdivenimizin tadilatını tamamladık. Korkuluk çalışmasını da tamamlayıp güvenle kullanılır hale getireceğiz." ifadelerine yer verdi.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

f2-zl9cwoaagtwx.jpg

Akyurt Belediyesi Halkın Yanında

Akyurt Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek ve şehir içindeki erişim noktalarını daha güvenli hale getirmek için sürekli çalışmalar yürütüyor. Merdiven tadilatı ve korkuluk çalışması, Akyurt Belediyesi'nin halkın yanında olduğunun bir göstergesi olarak öne çıkıyor. Halkın beklenti ve ihtiyaçlarını ön planda tutan belediye, geleceğe dönük hizmetleriyle de bölgedeki yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER