Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'a nasıl ulaşılır? Ayık'a ulaşmanın yolları nelerdir?

Ankara'nın Akyurt ilçesinin Belediye Başkanı bilindiği üzere Hilal Ayık'tır. Peki ama Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'a ulaşmanın yolları nelerdir?

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'a nasıl ulaşılır? Ayık'a ulaşmanın yolları nelerdir?

Ankara'nın Akyurt ilçesinin Belediye Başkanı Hilal Ayık'tır. Bunun ile birlikte Akyurt'ta yaşayan birçok vatandaş ise istek, ihtiyaç, öneri ve şikayet gibi isteklerini dile getirmek için Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'a nasıl ulaşacaklarını merak ediyor.

Ankara'nın Akyurt ilçesinde yaşayan birçok vatandaş, özellikle istek ve ihtiyaçlarını iletmek adına Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'a nasıl ulaşacaklarını merak ediyor. Peki ama Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'a nasıl ulaşılır? Özellikle Akyurtlu vatandaşlar bu soruya cevap arıyor. Fakat Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'a ulaşmak düşünüldüğü kadar zor değil.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

HİLAL AYIK'A NASIL ULAŞIRIM?

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'a mesajlarınızı iletmek, istek ve şikayetlerinizi açıklamak isterseniz eğer bunu Akyurt Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden size yönlendirilen formu doldurarak gerçekleştirebilirsiniz.

ayik.png

Akyurt Belediyesi'nin resmi internet sitesine giriş yaptıktan sonra arama kısmına 'Hilal Ayık'a mesaj' maddesini seçebilirsiniz. Ardından ise yukarıda formda istenilen kısımları eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız öneriliyor. Doldurduktan sonra mesajınızı yazıp gönder butonuna basarak mesajınızı iletmişi olursunuz.

SONRAKİ HABER