Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık yağmur duasına katıldı

Ankara genelinde bir çok noktadan yağmur duası haberleri gelmeye devam ediyor. Vatandaşlar kuraklığın bitmesi adına yağmur duaları gerçekleştirmeye devam ediyor.

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık yağmur duasına katıldı

Ankara'da kış aylarının istenen gibi olmaması ve yağışların azlığı vatandaşları farklı çözüm yolları aramaya itmişti. Geçmiş yıllardan beri gelen bir olay olan ve İslam dininde sünnet olan ibadetlerden yağmur duasını yapan vatandaşlar yağışların başlamasını temenni ediyor.

AKYURT'TA DUALAR YAĞMUR İÇİN

Bu nedenle Ankara'nın Akyurt ilçesinde de vatandaşlar bir araya gelerek sıkıntılarına manevi yolla bir çözüm bulmaya çalıştı. Ellerini yağmur duası yapmak için açan Akyurt halkı topraklarının yeniden canlanması ve kuraklık çekmemeleri temennilerinde bulundu. Her yaştan kadın ve erkek Akyurt vatandaşının katıldığı bu organizasyona Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'ta katıldı.

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık yağmur duasına katıldı

BAŞKAN AYIK'TAN RAHMET TEMENNİSİ

Başkan Ayık yapılan organizasyon ile ilgili olarak “Büğdüz ile Balıkhisar Mahallemizde Yağmur ve Şükür duasında kıymetli vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Yüce Allah dualarımızı kabul etsin ve rahmetini bizlerden eksik etmesin inşallah” ifadelerini kullandı.

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık dua için bulunduğu alanda Akyurtlu vatandaşlarla sohbet ederek belediye olarak sorunların çözülmesi adına ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Başkan Ayık vatandaşlara edilen duaların güzel sonuçlara vesile olması temennisinde bulundu.

Ankara'nın farklı noktalarında yağmur duaları yapılmaya devam ediliyor. Bu dönemde yağışların başlaması yaz aylarındaki yakıcı günlere hazırlık anlamında büyük önem taşıyor.

SONRAKİ HABER